G-Serie

Cone G20

Cone G20 ingår i Coastones O-frame modeller. Cone G20 använder sig utav tre stycken kulskruvar som alla är servodrivna vilket leder till högre presskraft men samma noggrannhet som en kantpress med färre kulskruvar. Tack vare att alla axlar är servodrivna slipper man dyra oljebyte, oljeläckage, ventiler och underhållskostnader som är gemensamma för hydrauliska kantpressar.


Cone G25

Cone G25 ingår i Coastones O-frame modeller. Cone G25 använder sig utav fyra stycken kulskruvar som alla är servodrivna vilket leder till högre presskraft men samma noggrannhet som en kantpress med färre kulskruvar. Tack vare att alla axlar är servodrivna slipper man dyra oljebyte, oljeläckage, ventiler och underhållskostnader som är gemensamma för hydrauliska kantpressar.Cone G40

Cone G40 ingår i Coastones O-frame modeller. Cone G40 använder sig utav sex stycken kulskruvar som alla är servodrivna vilket leder till högre presskraft men samma noggrannhet som en kantpress med färre kulskruvar. Tack vare att alla axlar är servodrivna slipper man dyra oljebyte, oljeläckage, ventiler och underhållskostnader som är gemensamma för hydrauliska kantpressar.


Mera info klicka här!


Videoklipp:

Cone 2D Programming 

Cone G40