Enkelsidig TORR Bearbetning

SMD 123 RE

Avgradning & Kantrundning

SMD-123 RE är en lättanvänd maskin med bra slipprestanda, maskinen är utrustad med en slipstation och en kantrundningsstation vilket gör maskinen mycket flexibel. Med SMD 123 finns möjlighet för avgradning & kantrundning men även att skapa finish/yta på era detaljer.

Maskinen har arbetskapacitet på 950mm i bredd och är utrustad med en transportmatta som med hjälp av friktion håller detaljerna på plats, detta gör att maskinen är upp till 50% energisparande jämfört med en maskin som använder sig utav ex. ett vaccumbord. SMD 123 klarar av att bearbeta detaljer upptill max 50mm plåttjocklek och kan med rätt utsug bearbeta Stål, Rostfritt, Aluminium, mm.

• För mer information besök Lissmacs hemsida.

Virtuell presentation

SMD 335

Avgradning & Kantbrytning

SMD 335 – serien kombinerar sin mångsidighet med den största bandbredden i vårt sortiment. Det är den universella maskinen för efterbearbetning av plåtdetaljer, speciellt för industrier där jobb och förutsättningarna ändras dagligen. SMD 335 REE är maskinen för er som kräver det lilla extra i kantbrytningen, maskinen klarar upptill RADIE 2!

SMD 3 – serien går även att utrusta olika beroende på just er produktions behov, det går även beroende på val utav utsug att bearbeta olika material tex. Stål och Aluminium i samma maskin.

• För mer information besök Lissmacs hemsida.

Virtuell presentation

SMD 5

Avgradning, Kantrundning, Finish

Torrgradningsmaskin

Maskin som bearbetar materialet från en sida i torrt utförande. Den går att få med 1-5 arbetande stationer med bredder 1350 – 1650 mm. Maskinen går att få med 1/100 mm noggrannhet av höjdjusteringen som option.

Stationerna kan utrustas på olika sätt:
• R-station – slipning med slipband eller scotchband
• T-station – olika typer av toppborstar för avgradning
• B-station – cylindriska borstar som återskapar finishen på detaljen

 Några fördelar med torr gradmaskin:
• går att få med magnetiskt bord för små detaljer
• går att få med vakuumbord som alternativ
• aggressivare avverkning
• snabba verktygsbyten med kassetter

• För mer information och video besök Lissmacs hemsida.


SMD 132 PLUTO

Avgradning & Kantrundning

Den enkelsidiga SMD 132 PLUTO är en universell maskin för gradning och brytning av gas och plasma skurna detaljer. Den imponerande och höga flexibiliteten i kontaktrullen möjliggör en deformation och toleransersättning på upp till 6 mm. Denna maskin har en arbetskapacitet på 600mm i bredd och materialtjocklek 1mm-150mm och är dessutom utrustad med magnetbord vilket gör det möjligt att behandla små detaljer av magnetiskt material.

• För mer information och video besök Lissmacs hemsida.


SMD 133 DRE

Slaggning, Avgradning & Kantrundning

Lissmacs enkelsidiga och torrt arbetande SMD 133 DRE utför slaggborttagning, gradning och kantrundning för plasma och CO2 laserskurna detaljer. Denna maskin har en arbetskapacitet på 950mm i bredd och materialtjocklek 3mm-100mm.

Virtuell presentation