Enkelsidig TORR Bearbetning

SMD 123 RE

Enkelsidig Avgradning & Kantrundning

SMD-123 RE är en lättanvänd enkelsidig maskin med bra slipprestanda. Maskinen är utrustad med en slipstation och en kantrundningsstation vilket gör maskinen mycket flexibel. Med SMD 123 finns möjlighet för avgradning & kantrundning men även att skapa finish/yta på era detaljer.

Maskinen har arbetskapacitet på 950mm i bredd och är utrustad med en transportmatta som med hjälp av friktion håller detaljerna på plats, detta gör att maskinen är upp till 50% energisparande jämfört med en maskin som använder sig utav ex. ett vacuumbord. SMD 123 klarar av att bearbeta detaljer upptill max 50mm plåttjocklek och kan med rätt utsug bearbeta Stål, Rostfritt, Aluminium, mm.

För mer information besök Lissmacs hemsida.

Virtuell presentation

SMD 3 serien

Enkelsidig Avgradning & Kantbrytning

SMD 3 – serien kombinerar sin mångsidighet med den största bandbredden i vårt sortiment. Det är den universella maskinen för efterbearbetning av plåtdetaljer, speciellt för industrier där jobb och förutsättningarna ändras dagligen. En maskin ur SMD 3 serien är för er som kräver det lilla extra i kantbrytningen, maskinen klarar upptill RADIE 2!

SMD 3 – serien går även att utrusta olika beroende på just er produktions behov, det går även beroende på val utav utsug att bearbeta olika material tex. Stål och Aluminium i samma maskin.

För mer information besök Lissmacs hemsida.

Virtuell presentation

SMD 5

Enkelsidig Avgradning, Kantrundning, Finish

SMD 5 är en maskin som bearbetar materialet från en sida i torrt utförande. Den går att få med 1-5 arbetande stationer med bredder 1350 eller 1650 mm. Om er produktion kräver det så går det att få med 1/100 mm noggrannhet av höjdjusteringen som option.

Stationerna kan utrustas på olika sätt:
R-station – slipning med slipband eller scotchband
T-station – olika typer av toppborstar för kantrundning
B-station – cylindriska borstar som återskapar finishen på detaljen

 Några fördelar med torr avgradningsmaskin:
Det går att få med magnetiskt bord för små detaljer
Går att få med vakuumbord som alternativ
Aggressivare avverkning
Snabba verktygsbyten med kassetter

För mer information och video besök Lissmacs hemsida.


SMD 132 PLUTO

Enkelsidig Avgradning & Kantrundning

Den enkelsidiga SMD 132 PLUTO är en universell maskin för gradning och kantbrytning av gas och plasma skurna detaljer. Den imponerande och höga flexibiliteten i kontaktrullen bakom slipbandet möjliggör en deformation och toleransersättning på upp till 6 mm. Denna maskin har en arbetskapacitet på 600mm i bredd och materialtjocklek 1mm-150mm och är dessutom utrustad med magnetbord vilket gör det möjligt att behandla små detaljer av magnetiskt material.

För mer information och video besök Lissmacs hemsida.


SMD 133 DRE

Enkelsidig Slaggning, Avgradning & Kantrundning

Lissmacs enkelsidiga och torrt arbetande SMD 133 DRE utför slaggborttagning, gradning och kantrundning för plasma och CO2 laserskurna detaljer. Med hjälp av den första stationen där det sitter power-pins så slår vi bort allt slagg på detaljer innan vi börjar slipa och kantrunda detaljen. Detta ger en längre livslängd på alla arbetande stationer. Denna maskin har en arbetskapacitet på 950mm i bredd och materialtjocklek 3mm-100mm.

Virtuell presentation