MASKINER

Maskinab är en av Sveriges ledande leverantör inom sina maskinområden. Vi är en leverantör som följer affären hela vägen och kommer även ge vår support efter att slutfakturan är betald.

Vi har idag ett brett utbud i vårt maskinsortiment:
Avgradningsmaskiner – Lissmac
Kantpressar – Coastone
Gängmaskiner – Coastone
Monteringspressar – Haeger

  • Våra avgradningsmaskiner levereras ifrån tillverkaren Lissmac som ligger i Bad Wurzach, södra Tyskland. Lissmac som var innovatören för maskiner med dubbelsidig bearbetning är idag en av marknadens ledande tillverkare inom avgradningsmaskiner. På den Svenska marknaden finns idag 100+ maskiner installerade och sålda.
    Besök Lissmacs hemsida
  • Kantpressarna vi säljer kommer ifrån en Finsk tillverkare vid namn Coastone. Vi kan leverera kantpressar från 850mm till 4000mm i bredd och presskrafter upptill 300ton. Alla maskiner oavsett bredd och presskraft är servoelektriska. Detta innebär minsta möjliga underhåll och högst repeternoggrannhet.
    Besök Coastones hemsida
  • Monteringspressar av fabrikat Haeger tillverkas i USA som även en Europakontor på Irland. Pressarna finns med olika presskraft och olika storlekar beroende på er produkt. Beroende på maskin så finns det olika möjligheter för automatisering.
    Besök Haegers hemsida 

Tillsammans så hjälper vi er att hitta den optimala lösningen för just er produktion, automatiserad eller manuell.

KONTAKTA OSS HÄR


 

Lissmac SMD335

Lissmac SMD 335

Coastone Bull15

Coastone Bull15

Haeger

Haeger 824wt-4e