Aktuellt

20 06 16

Semestertider

Maskinab kommer att hålla semesterstängd mellan v.28-31, vi ska försöka hjälpa till vid akuta ärenden och ber er då ringa på 0322-64 33 70.

20 05 28

Nytt i maskinsortimentet

Vi vill meddela att vi nu kan leverera gängmaskiner ifrån COASTONE, gängmaskinerna heter TapOne. I sortimentet ingår 2 olika modeller beroende på ert behov i produktionen, se gärna mer info under fliken ”maskiner” eller kontakta oss på Maskinab för mer utförlig presentation!

20 05 12

Virtuell mässa!

I framfarten av corona-virusets spridning i världen så har dom flesta mässor i närtid blivit inställda, iom. detta har Lissmac gjort det möjligt att besöka vår monter virtuellt som ger er möjligheten att besöka oss när de passar just er. Följ länken för att besöka vår monter och se en del av vår portfölj med avgradningsmaskiner! https://www.lissmac.com/en/metal-processing/virtual-fair/

20 01 17

KANTBRYTNING UPP TILL RADIE 2

Nytt i sortimentet ifrån Lissmac är den helt nya SMD 335 REE, för enkelsidig gradning och kantbrytning upptill RADIE 2. Maskinen är mycket flexibel pga. en transportmatta med mycket bra vidhäftning och vi klarar att köra detaljer ifrån 50x50mm till 1350mm i bredd. Mer information angående maskinen finner ni under fliken maskiner, eller så är ni är alltid välkomna att höra av er till oss på Maskinab för mer information!

19 05 20

Första X-modellen i Sverige!

STAINLESS CONSTRUCTION I LANDSKRONA AB har nyligen installerat kantpress ifrån COASTONE. Valet föll på C12X då man kommer att bocka detaljer med höga sidor och behöver ha högt daylight i maskinen, i modell C12X är daylight 650/800mm. Mer information angående maskinen finner ni under maskinfliken, ni är alltid välkomna att höra av er till oss på Maskinab för mer information!

19 01 03

LISSMAC X2 INSTALLERAT HOS JÅLEK!

Under vecka 51 så installerade vi på Maskinab en SBM-L 1500 och en SBM-XS hos Jålek i Väckelsång. Dom båda maskinerna är utrustade med verktyg för dubbelsidig gradning och kantrundning, de som skiljer dom åt är detaljstorleken som maskinerna klarar. Ni finner mer info om dom båda maskinerna Lissmac SBM-L och Lissmac SBM-XS under fliken maskiner.

19 01 02

ALPAB Installerar Lissmac

Legotillverkaren Alpab i Brandstorp har valt att utöka sin maskinpark med en Lissmac SBM-L, maskinen ger Alpab möjlighet för dubbelsidig gradning och kantrundning av laserskurna och stansade detaljer. Alpab har tidigare iår investerat i en Lissmac SBM-B2, maskinen ger möjligheten för dubbelsidig oxidborttagning. Båda maskinerna är sålda och installerade av oss på Maskinab!

18 11 21

RZ-GRUPPEN FÖRST I SVERIGE

Då var den första maskinen av BULL serien installerad hos RZ INM i Göteborg, efter installationen har nu RZ INM 2st kantpressar ifrån Coastone. För RZ Gruppen så är det fjärde maskinen ifrån Coastone då man sedan tidigare har 2st kantpressar som står hos RZ Riboverken. Klicka här och läs artikeln som är publicerad av Maskinoperatören!  

18 06 28

Nya kantpressar ifrån COASTONE!

Nu finns nya serien BULL ifrån COASTONE på marknaden. BULL består av två olika modeller, BULL 12 med 100ton presskraft på 1,2m och BULL 15 med 150ton presskraft på 1,6m! Mer info hittas under fliken maskiner.

18 01 11

Laserstans TechPro AB installera ny gradmaskin från Maskinab Teknik AB

Laserstans TechPro legotillverkar stålprodukter, och har laserskärning och kantbockning som specialitet samt svarvning & fräsning mm. Nu erbjuder man också möjligheten att grada dubbelsidigt med Lissmac SBM-L maskin med totalt sex stationer. Med Lissmac SBM-L maskinen säkerställer man kvalitén på detaljer som skall gradas samt att det effektiviserar arbete.