Aktuellt

19 06 24

SEMESTERSTÄNGT!

Mellan vecka 28-31 så kommer vi på Maskinab att hålla semesterstängt. Vid akuta ärenden kan mejl skickas till lars@maskinab.se, alt. ringa på telefonnummer 0322-643370.

19 05 20

Första X-modellen i Sverige!

STAINLESS CONSTRUCTION I LANDSKRONA AB har nyligen installerat kantpress ifrån COASTONE. Valet föll på C12X då man kommer att bocka detaljer med höga sidor och behöver ha högt daylight i maskinen, i modell C12X är daylight 650/800mm. Mer information angående maskinen finner ni under maskinfliken, ni är alltid välkomna att höra av er till oss på Maskinab för mer information!

19 05 02

Maskiner ifrån SLATPRO

Slag Hog, För enkel rengöring utav rastren på er Laser, se video i länk https://www.youtube.com/watch?v=DqlwqAxXS_o Rhino Hammer, För enkel plundring utav detaljer, se video i länk https://www.youtube.com/watch?v=hbipiHmk-I0 Välkomna att höra av er till oss på MASKINAB för mer info och priser!

19 04 23

VÄLKOMNA PÅ ÖPPET HUS!

Mellan datum 21/4 och 23/4 kommer vi på Maskinab att ha öppet hus. Vi kommer att visa maskinerna SBM-L och SBM-XS ifrån Lissmac för demo av dubbelsidig gradning och eventuellt test av just era detaljer. För mera info är ni alltid välkomna att ta kontakt med någon av oss på Maskinab Teknik AB. Anmäl er gärna i förväg till mejl: info@maskinab.se

19 01 03

LISSMAC X2 INSTALLERAT HOS JÅLEK!

Under vecka 51 så installerade vi på Maskinab en SBM-L 1500 och en SBM-XS hos Jålek i Väckelsång. Dom båda maskinerna är utrustade med verktyg för dubbelsidig gradning och kantrundning, de som skiljer dom åt är detaljstorleken som maskinerna klarar. Ni finner mer info om dom båda maskinerna Lissmac SBM-L och Lissmac SBM-XS under fliken maskiner.

19 01 02

ALPAB Installerar Lissmac

Legotillverkaren Alpab i Brandstorp har valt att utöka sin maskinpark med en Lissmac SBM-L, maskinen ger Alpab möjlighet för dubbelsidig gradning och kantrundning av laserskurna och stansade detaljer. Alpab har tidigare iår investerat i en Lissmac SBM-B2, maskinen ger möjligheten för dubbelsidig oxidborttagning. Båda maskinerna är sålda och installerade av oss på Maskinab!

18 11 21

RZ-GRUPPEN FÖRST I SVERIGE

Då var den första maskinen av BULL serien installerad hos RZ INM i Göteborg, efter installationen har nu RZ INM 2st kantpressar ifrån Coastone. För RZ Gruppen så är det fjärde maskinen ifrån Coastone då man sedan tidigare har 2st kantpressar som står hos RZ Riboverken. Klicka här och läs artikeln som är publicerad av Maskinoperatören!  

18 06 28

Nya kantpressar ifrån COASTONE!

Nu finns nya serien BULL ifrån COASTONE på marknaden. BULL består av två olika modeller, BULL 12 med 100ton presskraft på 1,2m och BULL 15 med 150ton presskraft på 1,6m! Mer info hittas under fliken maskiner.

18 01 11

Laserstans TechPro AB installera ny gradmaskin från Maskinab Teknik AB

Laserstans TechPro legotillverkar stålprodukter, och har laserskärning och kantbockning som specialitet samt svarvning & fräsning mm. Nu erbjuder man också möjligheten att grada dubbelsidigt med Lissmac SBM-L maskin med totalt sex stationer. Med Lissmac SBM-L maskinen säkerställer man kvalitén på detaljer som skall gradas samt att det effektiviserar arbete.  

17 10 25

824Window Touch 4e hos Andrenverken AB

Andrenverken AB i Smålandsstenar har investerat i en Haeger monteringspress modell 824 Window Touch-4e. Mera information om Haeger hittar ni under fliken Maskiner.