Kantpressverktyg

Vi levererar kantpressverktyg från Toolspress för de flesta typer av infästning i olika kantpressar. I vårt stora lager finns såväl standard- som specialverktyg för omgående leverans. Kantpressverktyg kan fås med olika typer av behandlingar som genomhärdade, induktionshärdade, tempererade eller QPQ-belagda dynor för att få en extra hård yta som gör att behandlad plåt inte fastnar och sätter igen dynan.

Kataloger för nerladdning:
Bystronic 2015
Trumpf 2015
Europeanstyle 2015
Wila 2017

Specialverktyg
Har ni behov av specialverktyg? Skicka oss din ritning på detaljen så konstruerar vi ditt specialverktyg. Vi hjälper er att hitta rätt verktygslösning oavsett verktygsinfästning.

Ladda ner broschyren:
Specialverktyg

Toolspress
Se Toolspress smarta system för fastspänning av öververktyg för korta ställtider och minskade kostnader.

Ladda ner broschyren:
Clamping solutions

Rolla-V
Maskinab är generalagent för Rolla-V dynor i Sverige. Dynan löser många problem som inte går att lösa med en traditionell dyna. Det blir inga märken efter dynan i plåten samt går att bocka nära urtag utan att dessa förstörs. Vi har flera modeller av Rolla-V dynor på lager för snabb leverans. Kontakta oss för konsultation.

Ladda ner broschyren:
Rolla-V

UKB-gmbh
Vi levererar Tecno-Stamp-verktyg från UKB-gmbh i Tyskland. UKB har bra lagerhållning för korta leveranstider, oftast leverans inom 3-5 arbetsdagar.

Gå in på UKB-gmbh och hitta verktyget ni har behov av samt kontakta oss för order.


Rolla-V 6Tool21