OM OSS

Maskinab grundades 1991 av Bertil Wallén och Berit Hildén eftersom de såg ett behov inom tillverkningsindustrin av snabba leveranser till bra pris och hög kvalité av standard- och specialverktyg för stans- och kantpress.

Maskinab drevs utav Bertil Wallén och Berit Hildén fram till år 2007 då man valde att sälja Maskinab till Lars Carlson som tidigare varit anställd i nio år som både säljare och servicetekniker.

Maskinab och har under de senaste decenniet utvecklat det befintliga sortimentet och tagit in nya agenturer för delar av marknaden vi tidigare inte täckt.

Under alla år har Maskinab knutit nya kontakter och stärkts med nya produkter och medarbetare, vilket gör att vi idag är en av Sveriges ledande leverantörer av verktyg och maskiner till plåtbearbetningsindustrin.

Vi lagerhåller verktyg samt slitdelar till Co2 och fiberlaser av alla tillverkande fabrikat, på detta vis kan vi erbjuda snabba leveranser till ett kostnadseffektivt pris.

Maskinab arbetar med att optimera produktionen hos våra kunder inom gradning och bockning av plåt samt montering av fästelement för att sänka kostnaderna samt säkerställa kvalitén inom verkstadsindustrin.

För att vara kostnadseffektiva levererar vi ifrån vårt lager i Alingsås samt direkt till slutkund från våra tillverkare utan mellanhänder.