Haeger 824 MSPe

824 MSPe är vår enklaste maskin ur 8 tons sortimentet. Maskinen har 72kN presskraft och 61 cm djup in till ramen. En pålitlig och effektiv maskin som drivs helt av hydraulik, utrustad med Haegers patenterade säkerhetssystem. 824 MSPe går att utrusta med en skål som fästelement kan matas ifrån och gör monteringsprocessen mycket effektiv!

• För mer information kontakta någon av oss på Maskinab


Haeger 824 WindowTouch

824 WT vår populäraste press som med sin allsidighet passar till de flesta fästelement och detaljer. Maskinen har 72kN ton presskraft och 61 cm djup in till ramen. 824 WT går även att få med utökad presskraft om just er produktion kräver det. Maskinen går att utrusta med skål som fästelement kan matas ifrån och gör monteringsprocessen mycket effektiv och ergonomisk!

• För mer information kontakta någon av oss på Maskinab


Haeger 824 OneTouch Lite

Även denna maskin har 72kN presskraft och 61 cm djup in till ramen, och om er produktion kräver så går den att få med utökad presskraft. 824 Onetouch Lite är utrustad med 2st skålar vilket ger möjligheten till att mata fram två olika typer utav fästelement, maskinen utför även automatiskt bytet utav öververktyg beroende på vad som ska monteras. Maskinen är perfekt för er som behöver montera mycket fästelement och av olika sort i samma detalj.

• För mer information kontakta någon av oss på Maskinab


Haeger 824 OneTouch

824 OneTouch är vår mest avancerade Haeger press. Den har en presskraft på 72kN och 61 cm djup in till ramen, om er produktion kräver så går den att få med utökad presskraft. Denna maskin passar utmärkt för produktioner med mycket fästelement och där variationen av fästelement är stor. 824 OneTouch är utrustad med 4st skålar vilket ger möjligheten att mata fram fyra olika fästelement som ska monteras i samma detalj, matningen omvandlar en dyr och långsam manuell process till en mycket KOSTNADSEFFEKTIV OCH ERGONOMISK process. Maskinen sköter även automatiskt verktygsbyten för både över och underverktyg för att effektivisera processen.

• För mer information kontakta någon av oss på Maskinab

Besök gärna Haegers hemsida för mer info